December Feestmaand 2021

Voor het tweede jaar op een rij werden de mogelijkheden voor het vieren van de feestdagen weer enigszins beperkt door het corona virus. Dat neemt niet weg dat wel ontzettend hebben genoten van deze maand.

Het begon natuurlijk met de Goedheiligman. Het mooie was dat 5 december dit jaar op een zondag viel. Dat betekende dat de Sint zijn cadeautjes al ’s middags bezorgde en we dus de hele middag en avond hadden om te genieten van de cadeautjes, maar vooral van de gezelligheid samen.

Het was de bedoeling om voor de hele familie een groot kerstdiner te geven. Helaas gooide het welbekende virus roet in het eten. Met een grote groep samen zijn was niet mogelijk en bovendien ook niet verstandig. We hebben het daarom maar een beetje verdeeld.

Op eerste kerstdag zijn we naar Winschoten gegaan om daar met oma Veurman en ons viertjes een lekkere brunch te verzorgen. Heel lekker en gezellig.

Na de brunch in Winschoten zijn we nog even naar het bos gegaan voor een korte wandeling. Zowaar was de “bospub” open! We konden daar (uiteraard buiten) heerlijk, sfeervol en gezellig warme chocolademelk met slagroom drinken.

Tweede kerstdag hebben we samen met oma Stoel een fantastisch kerstdiner gekookt. Een hele sfeervolle en bijzonder gezellige dag!

Voor de foto’s van Sinterklaas en Kerst kun je hier klikken (of je gaat gewoon naar “Foto’s).

De dag naar kerst zij we nog even wezen wandelen op de heide bij Hattem. Hier hadden we leuke ontmoeting met de daar woonachtige Schotse Hooglander. Hiervan hebben we een filmpje dat je hier kunt zien (of je gaat even naar “Video”).