Kerstmis 2020

Het was dit jaar een bijzondere kerst. Verdrietig omdat het de eerste kerst zonder opa was. Daarnaast was de groep waarmee we kerst konden vieren door het corona-virus klein. Desondanks hebben we toch met z’n vijven (wij met z’n vieren en oma) heerlijke kerstdagen kunnen beleven.

Een van de hoogtepunten wat het kerstdiner op eerste kerstdag. Met dank aan de culinaire creativiteit en handigheid van Jelte, was het heerlijk. Het menu bestond uit:

  • Bokkenpoot van tonijn
  • Geitenkaastruffel van Colette Dike
  • Christmas cracker ravioli
  • Gazpacho met geitenkaas en groene kruiden
  • Zelfgemaakte porchetta met Toscaanse aardappeltje en geroosterd gekleurde bietjes;
  • Granita met appel, munt, bleekslederij en vlierbloesem
  • Koffie met ouder sherry.

We hebben ons niet zo heel erg druk gemaakt met het maken van foto’s, maar als je hier klikt, krijg je een kleine indruk.