Kerstmis 2022

De feestdagen liggen alweer enige tijd achter ons, maar we kunnen terugkijken op een paar heerlijke kerstdagen. Zoals gebruikelijk hebben we in het weekend na Sinterklaas, dus in dit geval 10 en 11 december) de kerstboom opgezet en het huis in kerstsferen gebracht. Een hele klus, maar het resultaat mocht er ook dit jaar weet zijn!

Omdat het organisatorisch niet mogelijk bleek te zijn om de hele familie op één van de kerstdagen bij elkaar te krijgen, hebben we het een beetje verdeeld. De eerste kerstdag hebben we gezellig gebruncht bij oma Veurman in Winschoten. De tweede kerstdag hebben we gevierd bij ons thuis samen met oma Stoel en “special guest” Josė.

Het diner op tweede kerstdag was bedacht en voor een groot deel uitgevoerd door Jelte. Alle anderen hebben wat hand- en spandiensten verricht, maar vooral genoten van een heerlijk diner.

Natuurlijk hebben we deze heerlijke dagen ook weer in beeld vastgelegd. Voor de foto’s klik je hier en voor de video doe je dat hier. Natuurlijk kun je links ook op “Foto’s” of “Video” klikken om nog meer van ons te zien.