Unbalanced Rebels Motorweekend 2023

Na vorig jaar in de Harz te zijn geweest, is dit jaar de bestemming de Eifel. Om zoveel mogelijk te kunnen genieten van de fraaie wegen in de Duitse Eifel is er dit jaar al voor het eerste hotel een locatie midden in dit mooie gebied geboekt. Dat betekent de eerste dag al een flink aantal kilometers. Eerst verzamelen we bij hotel van der Valk in Enschede en dan door naar ons eerste hotel, zo’n 300 kilometer verderop. Uiteraard reden we deze afstand niet in een hoog tempo over de snelweg volgden we een mooie route volgen.

Na een nacht lekker geslapen te hebben, staat er op 3 juni een mooie rondrit door de Eifel op het programma. Deze rondruit is een kleine 300 kilometers. Uiteraard zijn er een aantal tussenstops gepland. Per slot van rekening moet ook de inwendige mens goed verzorgd worden.

De derde dag van het motorweekend reden we weer enigszins naar het noorden. Weer een rit van een kleine 300km door schitterend gebied. Natuurlijk hebben we ook tijdens deze rit een aantal keren gestopt. Niet alleen om te eten en te drinken, maar zeker om van de omgeving te genieten.

Op 5 juni was het alweer tijd om huiswaarts te gaan. Zo’n 100 mooie kilometers hebben we nog gezamenlijk gereden waarna we het weekend afgesloten hebben met pizza op het terras. Vandaar scheidden onze wegen en is iedereen voldaan, veilig en met mooie herinneringen weer thuis aangekomen.

Genieten van bewegende beelden? Klik dan hier. Voor de foto’s klik je hier.